Privé - Business

Gelieve uw device te draaien aub
Sluit aan op de

Business Highway

van Telenet

Superieure connectiviteit, hoge beschikbaarheid.

Digitaal is het nieuwe normaal. En ondernemen wordt nooit meer hetzelfde. Bedrijven moeten sneller schakelen dan ooit. Die digitale transformatie in goeie banen leiden, vraagt serieus wat bandbreedte. Maar ook een stevig verankerd en beveiligd netwerk. Toch is infrastructuur niet genoeg. U heeft als ondernemer, bedrijf of organisatie een directe aansluiting nodig op de informatiesnelweg. Met beveiligde toegang. Flexibele opslagcapaciteit. En 24u/24 bijstand. Kortom, een compleet pakket oplossingen op maat om uw dataverkeer vlot te doen verlopen.

Dat is precies wat Telenet u te bieden heeft. Welkom op de Business Highway.

1

Bandbreedte genoeg voor uw groei.

Het netwerk van Telenet is van meet af aan gebouwd op groei. Er wordt continu geïnvesteerd in nieuwe technologie. Zo geniet u blijvend van een superieure connectiviteit en een hoge beschikbaarheid. En van genoeg bandbreedte om uw business of uw organisatie te laten groeien. Met mobiele oplossingen die hier perfect op aansluiten.

2

Een snelweg van de kust tot Luxemburg.

  • 11.500 km glasvezel in eigen beheer
  • 67.000 km supersnelle coaxkabel
  • 4G mobiel netwerk

Een performant netwerk dat heel België en Luxemburg bedient, waar nodig samen met onze partners.

3

Een driedubbele beveiliging.

Telenet Business combineert in België 3 aanvullende technologieën: hoogwaardige glasvezel, supersnelle coaxkabel en koperdraad. Zo kan u bij een storing terugvallen op een parallel netwerk. En op die manier kunnen we onze belofte van hoge beschikbaarheid en continuïteit waarmaken.

4

Turbo, maar vooral veilig.

Er zit groeipotentieel in nieuwe toepassingen als cloud computing, mobiel internet, hosting … U mag erop rekenen: de gigantische stroom data die digitaal ondernemen met zich meebrengt, kunnen we - dankzij de robuuste infrastructuur van Telenet - versluizen tegen turbosnelheid. En vooral, in alle veiligheid.

5

U stuurt, wij zorgen dat de motor draait.

Telenet Business ondersteunt u met alle oplossingen die u doorgaans nodig hebt: surfen, bellen en digitaal kijken. Speciale noden? Dan doen we een beroep op gespecialiseerde partners, zoals voor databeveiliging en systeemintegratie. Die expertise is er niet alleen voor grote bedrijven, maar voor alle ondernemers. Zo heeft u hoofd en handen vrij om te doen waar u goed in bent.

6

Bijsturen is makkelijk.

Groeispurt? Geen probleem. Telenet levert u bliksemsnel extra capaciteit. Stagneert de markt? Bezuinig met een klik. Geef uw bedrijf of organisatie een flexibele digitale ruggengraat. Zo werkt u altijd efficiënt en blijft u wendbaar.

7

Permanente bijstand.

Een vraag? Een probleem? Er staat een compleet serviceteam voor u klaar. Met eigen techniekers, eigen ingenieurs, eigen IT-experts die u niet alleen helpen, maar ook inspireren. Van de grootste bedrijven en organisaties, over kmo's tot kleine zelfstandigen: iedereen krijgt bij Telenet een persoonlijke service via een business-helpdesk op maat van uw noden.

8

Een versnelling hoger via externe partners.

Geen IT'er in huis? Specialisten nodig voor een specifiek project? Doe een beroep op door Telenet gecertifieerde partners. Ook bij u in de buurt. Zo krijgt u toegang tot gespecialiseerde kennis, ondersteund door Telenet-technologie.

9

Elke klant tevreden.

Uit het onderzoek van Smart Business Strategies in 2013 bleek dat Telenet veel beter scoort dan de andere Belgische operatoren op het vlak van klantentevredenheid bij bedrijven – zowel voor vaste als mobiele diensten. Maar voor ons is dat niet het einde van de rit. We blijven gaan voor 100% tevreden klanten. Dat bedoelen we met 'samen ondernemen'.