Privé - Business

Expertise

Volgens CERT.be, het federale cyber emergency team, werden afgelopen jaar 6 Belgen op 10 geconfronteerd met online veiligheidsproblemen. Cybercriminaliteit komt lang niet meer alleen voor bij grote spelers in de economie, zoals de banken. Ook kmo’s lopen steeds meer gevaar.

  • Gebruikersbeheer
  • Managed services
  • Botnets
  • DDos atacks
  • Meldpunt

Oplossingen

Vroeger was ISDN enkel via koper beschikbaar. Telenet biedt het nu ook via coax aan. Bedrijven kunnen zo hun internet en hun telefonie via één aansluiting regelen. Dat is gemakkelijker én goedkoper. Vooral de combinatie van ISDN-BA met Corporate Fibernet is interessant voor kmo’s. Tot 31 december 2013 gelden er nog voordelige comboprijzen.

Inside Telenet

“Onze kmo-partners vervolledigen ons aanbod”, zegt Stijn Vander Plaetse, de nieuwe Vice-President Product & Marketing bij Telenet for Business. “Wij leveren een breed pallet aan connectiviteit en oplossingen en zij passen onze bouwstenen op de juiste manier in mekaar voor de klant.”
Stijn Vander Plaetse

  • Niet groot, wel bekwaam
  • Complexiteit wegnemen
  • Terugblik op een mooi 2013

Case

Telenet begrijpt de cloudproblematiek en heeft security-expertise die je bijna nergens anders vindt.
CEO en directeur IT
Frank De Winter

Praktijk

Veel kmo ’s zijn te klein om een eigen IT-manager in dienst te nemen, maar ze hebben wel heel wat IT-noden. Telenet kan een deel van de behoeften rechtstreeks invullen, maar niet alles. Daarom werkt Telenet samen met partners die de rol van IT-manager voor de kmo op zich kunnen nemen.

Case

Het is essentieel dat je thuis even efficiënt kunt werken als op kantoor, het systeem moet performant zijn.
Managing director
Thierry Lambert

Contact & Advies

Telefonisch

Advies op maat of informatie nodig? Onze experts luisteren naar uw noden en gaan samen met u op zoek naar de juiste oplossing.

Bel 0800 66 066

Contactformulier

Stel uw vraag via ons online contactformulier. Onze experts helpen u graag verder.

Stel uw vraag

Business Partner

Neem contact op met onze gespecialiseerde partners. Zij staan garant voor een persoonlijke aanpak en voor deskundig advies op uw maat.

Vind een Business Partner in uw buurt